Nesvarbu, kad kol kas prie kompiuterio sėdžių visas persisukęs ir kažkoks kreivas.... skauda visą kaklą, ir galva juda tik į vieną pusę, bet buvo žiauriai gera diena, žiauriai žiauriai žiauriai patiko viskas! Žiauriai patiko susitikt su vienu žmogumi....aawww negaliu kaip buvo gera :D senai nebuvo taip šilta..... Nuo to žmogaus šypsenos, juoko, žvilgsnio... radiatorius ištirptų... Gal ir nelabai man sekėsi bendraut, nors man niekados nesiseka bendraut... Bet tas žmogus skleidė kažkokį įtartina energetinį lauką nuo kurio buvo tiesiog gera... TOKIŲ ŽMONIŲ VIENETAI! Man buvo tikrai awesome... išskyrus tai, kad dabar visas susivaržęs ir keistai vaikštau :D šiaip papasakočiau daugiau apie tą žmogų, bet kažkaip nesinori viešai skelbt, tiesiog durnai užsiminiau, o dabar kankinkitės :D

 p.s. niekados nebijokit pasakyt myliu... nebijokit padėkot... nebijokit padėt... branginkit žmogų....neslėpkite savo jausmų, bukit atviri, nuoširdus..... nes vėliau, tiesiog tai gali būt per vėlu... ir vėliau bus skaudu, o laiko atsukt juk...negaliu :) ir šiaip gyvenkite šia akimirka, ne praeitimi, ne ateitimi... Juk Tu esi čia ir dabar... Tu esi pasaulio centre...Ten kur Tu Esi ir prasideda visas pasaulis....ir Tu gali būti kažkieno kito pasaulio dalis! tai tiek šiandien trumpai!



p.s.s (p.p.s) Daina kurios nebūtina klausyti... spausti kur nors čia

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Apie viską..arba nieką..

Nusišypsok ლ(◔◡◔ ლ)

! ! !

Jei Jums nerodo paveikslėlių... kaltinkite savo naršyklę arba kompiuterį! Arba paspauskit ant vos rodomo paveiksliuko ir grįžkite atgal.... tada turėtų rodyti visus normaliai :)))

Sekėjai

Skype Me™!